Vacature Cateringmedewerker Zwolle


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: ASA
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Functieomschrijving:

Wij zoeken voor een groot distributiecentrum in Zwolle cateringmedewerkers in het bedrijfsrestaurant. Als cateringmedewerker ga je de medewerkers voorzien van verschillende gerechten, drankjes maar ook service. De medewerkers moeten natuurlijk goed voorzien worden in hun pauze zodat ze daarnaar weer hard kunnen knallen op de werkvloer.
De werkzaamheden bestaan dus uit het bereiden van gerechten, het bedrijfsrestaurant netjes houden maar ook kassawerkzaamheden. Het is dus belangrijk dat je goed kan inspelen op de wensen van jouw gasten.

De werktijden kunnen verschillen op maandag t/m zondag. Het voordeel van werken als cateringmedewerker is dat jezelf kunt bepalen wanneer je wilt werken. Wij zullen wekelijks de diensten appen die we hebben en vervolgens kun je zelf kijken welke diensten passen in jouw planning. Hierdoor kun je de ene week bijvoorbeeld 4 diensten draaien en de andere week 1 dienst. Je kunt dus zowel parttime als fulltime aan de slag.

Het uurloon is ?13,27 vanaf 20 jaar. Daarnaast heb je de keuze tussen wekelijkse of 4 wekelijkse uitbetalingen. Dus werk je deze week dan krijg je volgende week al uitbetaald. Je kunt ook per direct beginnen!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een uurloon van €13,27 vanaf 20 jaar 8,33% vakantietoeslag en 10% verlofuren boven op je uurloon De mogelijkheid zelf te bepalen wanneer je wilt werken De keuze tussen wekelijkse of vier wekelijkse uitbetalingen Een reiskostenvergoeding Goede werksfeer Een tijdelijk dienstverband bij ASA

Sector: Horeca

Functie: Gastheer/ gastvrouw

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature